Idei pentru un mic dejun copios
15 iunie 2016Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei. De aceea, este important să consumăm alimente care să ne ofere energie pentru întreaga zi. Alături de o cafea, un ceai aromat fierbinte sau poate chiar o limonadă cu mentă şi ghimbir, aceste aperitive ingenioase se vor constitui într-un adevărat răsfăţ de la prima oră a dimineţii. Iată ce recomandă One.ro:
Rulouri cu urdă şi ardei gras
Ingrediente:
3 lipii de mărime medie
1 ardei gras roşu, 1 ardei gras galben
200 gr urdă
2 linguri unt de ţară
Sare, piper – după gust
Ciuperci cu caşcaval afumat şi bacon
Ingrediente:
500 gr ciuperci mari
200 gr caşcaval afumat
150 gr bacon
O legatură mica de mărar
1-2 linguri smântană
Sare, piper alb, piper negru – după gust
Mini-tartine fierbinţi cu şuncă
Ingrediente:
O baghetă franţuzească
½ pachet unt
250 gr caşcaval
250 gr şunca slabă
Sare, boia de ardei dulce
Lasă un comentariu