Noutăți despre Balul Bobocilor UMFST 2024 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 564 Vizualizări

Noutăți despre Balul Bobocilor UMFST 2024

Liga Studenților din Târgu Mureș, împreună cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează anul acesta nelipsitul Bal al Bobocilor.
Evenimentul se va defășura în incinta Hotelului Imperial Inn din Târgu Mureș, sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 18.00, și va consta în două momente separate, dar care se completează perfect pentru o seară memorabilă.

Prima parte a serii va fi dedicată spectacolului tematic și a competiției pentru titlul de Miss & Mister Boboc, în care vor participa șase perechi, iar în cea de a doua parte a serii, după suspansul acumulat și decernarea premiilor, petrecerea va continua în stil energic alături de trupa Bosquito, Dj Mirrors, Dj Haba și Dj Dobix.
”După o pauză de 5 ani, Balul Bobocilor UMFST se întoarce, poziționând în lumina refectoarelor pe noii studenți ai universității, și anume bobocii. Astfel, se menține vie tradiția Concursului de Miss & Mister Boboc, prin care aceștia își pot valorifica talentele, împărtășind cu restul colegilor personalitățile lor entuziasmante și pline de carismă, într-o adevărată reprezentație”, au transmis organizatorii evenimentului.
Biletele sunt disponibile pe platforma www.livetickets, iar mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe paginile de Instagram și de Facebook ale Ligii Studenților din Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE