Cristian Moldovan: „România și ludușenii au nevoie de o schimbare” Politic
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 651 Vizualizări

Cristian Moldovan: „România și ludușenii au nevoie de o schimbare”

La secția de votare de la Casa de Cultură din Luduș, la ora 13.00, prezența la vot era sub media națională. Conform președintelui secției, Paul Kund, votaseră 13% dintre cetățenii cu drept de vot. Nu se înregistraseră evenimente neplăcute sau nereguli.

Alegeri parlamentare Luduș 2016

„Am votat schimbarea pentru că România și ludușenii au nevoie de o schimbare la nivelul guvernului. Parlamentul influențează foarte mult și activitatea la nivel local, pentru că în urma alegerilor va propune un guvern, care apoi va influența fiecare localitate și starea românilor în general prin acțiunile pe care le vor întreprinde. Sunt foarte multe măsuri care trebuie luate urgent în foarte multe domenii de activitate și cred că de aceea este importantă prezența astăzi la vot”, a declarat Cristian Moldovan, primarul din Luduș.

Alegeri parlamentare Luduș, Tiberiu Orban

„Am votat pentru un viitor mai bun, pentru ca România să fie condusă de români. Noi sperăm să fie mai bine pentru orașul Luduș, în primul rând, și pentru România”, Tiberiu Orban, care a venit la vot împreună cu soția și băiețelul lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE