FOTO: Casa din Corunca distrusă de un Hummer, refăcută de oameni inimoşi! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2177 Vizualizări

FOTO: Casa din Corunca distrusă de un Hummer, refăcută de oameni inimoşi!

Casa în care în data de 27 ianuarie a intrat un autoturism marca Hummer a fost renovată prin contribuţia mai multor oameni de bine din localitatea Corunca.

Fapta bună a fost consemnată vineri, 8 februarie, de pagina de Facebook intitulată „Corunca.info”, prin intermediul căreia se transmit mulţumiri tuturor celor care şi-au adus contribuţia pentru remedierea daunelor rezultate în urma respectivului accident rutier.

“Bunătatea omului se cunoaște la nevoie! Locuitorii din Corunca au dovedit ca sunt solidari cu cei aflați în suferință! Mai mulți localnici au contribuit cu câte ceva la reconstrucția casei doamnei Kovari Rozalia, dar cu dorința de a rămâne în anonimat! Cu toate acestea, dorim să scoatem în evidență faptul că cineva chiar s-a ocupat cu toată puterea în ajutorarea vecinei aflate în necaz! E vorba de domnul Ignát Janos (Koronkai Jancsi )! Acesta se ocupă de reconstrucția casei distrusă de Hummer! A reușit în timp record să refacă zidul demolat în accident! Doamna Kovari Rozalia dorește pe această cale să mulțumească din suflet tututor celor care i-au sărit în ajutor!”, au transmis reprezentanţii paginii de Facebook “Corunca.info”.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE