Atelier de scriere creativă cu Alexandra Felseghi Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

Atelier de scriere creativă cu Alexandra Felseghi

Începând din 25 mai, dacă vrei să aduci ceva nou în viața ta sau vrei o pauză de la activitățile tale zilnice, dacă vrei să îți descoperi talente noi sau dacă pur și simplu ești curios/curioasă și vrei să socializezi în situații inedite și să încerci ceva nou, autentic și creat în totalitate de tine, poți participa Atelierul de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi.

Alexandra Felseghi este regizoare, dramaturg și trainer de ateliere de scriere creativă. Ea își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca, iar din 25 mai vine la Târgu-Mureș, unde va căuta și încuraja instinctul creativ.

„ANIMACT aduce pentru prima dată în Târgu-Mureș Atelierul de Scriere Creativă al Alexandrei Felseghi, care îți va oferi contextul necesar pentru a-ți stimula creativitatea și imaginația, transformând, prin jocuri interactive și exerciții individuale, întâmplări cotidiene lipsite de entuziasm, în scrieri expresive. Pe lângă suportul teoretic și referințe în literatura de specialitate, în cadrul atelierului, vei învăța, prin jocuri și exerciții distractive, despre elementele ce construiesc un story reușit: univers, imagine, personaj, conflict, structură ș.a. Pornind de la convingerea că oricine poate spune o poveste (de multe ori comunicăm întâmplări din viața noastră sau a celor din jur, folosindu-ne instinctual de o tehnică a creării suspansului, de exemplu), Atelierul de Scriere Creativă încurajează scrierea colaborativă dintre participanți, având posibilitatea unei prezentări cu public, la final.

Atelierul de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi este locul ideal pentru stimularea creativității prin asimilarea unor tehnici și trucuri ce pot fi aplicate pe viitor și în alte domenii. Atelierul de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi constă în patru ședințe interactive, pe parcursul cărora, vei parcurge toți pașii necesari în realizarea unei povești, iar la finalul atelierului vei face cunoștință cu autorul care se ascunde în fiecare dintre noi”, au transmi organizatorii.

Prima întâlnire din cadrul Atelierul de Scriere Creativă va avea loc în 25 mai, următoarele întâlniri fiind programate pentru 1, 8 și 15 iunie, la Teatrului pentru Copii și Tineret „Ariel”.

Costul Atelierului de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi este de 250 de lei (pentru toate cele patru ședințe).

Atelierul de Scriere Creativă cu Alexandra Felseghi este deschis tuturor celor care vor să-și exploateze creativitatea în scris, indiferent de vârstă sau experiența anterioară. Înscrierile se fac până în 20 mai, iar locurile sunt limitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE