„Olivia Wedding Garden”, sora mai mica a Pensiunii-Restaurant „La Hanul Cald” Business
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 2133 Vizualizări

„Olivia Wedding Garden”, sora mai mica a Pensiunii-Restaurant „La Hanul Cald”

În anul 2017 apărea în peisaj Pensiunea Restaurant „La Hanul Cald”, situată în apropierea municipiului Reghin (Drumul Național 15 A), pe raza comunei Suseni.   În scurt timp, locația a devenit una din unitățile de profil,  pe cât de calde, pe atât de  primitoare celor care trec prin zonă. Noutatea vine de la faptul că administratorii  afacerii doresc o nouă investiție, respectiv o sală de evenimente , care urmează să fie inaugurată în cursul anului viitor. Mai exact, se preconizează extinderea actualei locații  cu o sală de evenimente cu o capacitate de 400 de locuri, cu un spațiu de parcare generos de 2.000 mp, respectiv 2.500 mp de  grădini de relaxare.

hdr

„La bază a fost o altă idee prin care să pun în valoare terenul care îl am. Proiectul inițial era compus din două etape. Prima etapă a fost construirea unui popas turistic, cu restaurant și locuri de cazare, iar etapa a doua prevedea un centru SPA cu o piscină semiolimpică. Proiectul era gândit cu o finanțare cu fonduri europene, dar din vina unui consultant s-a pierdut finanțarea europeană. Atunci,  am zis că ar fi foarte bine dacă aș continua etapa a doua, dar sub o altă formă, respectiv o sală de evenimente care va purta numele de „Olivia Wedding Garden”. Va fi o construcție destul de scumpă, am luat legătura cu băncile în vedere părții de finanțare, investiția ridicându-se undeva la 4 milioane de lei. Vreau să specific că nu este vorba de un cort de evenimente, va fi o clădire din cărămidă, cu o înălțime de 6 metri, cu plăci Onix pe jos, cu un tavan 3 D. Totalul suprafeței acestei noi investiții va fi  de 1.058 mp. Atât mi-a mai permis PUZ-ul,  dacă pot să mă exprim astfel. Pe terenul pe care eu actualmente dețin această afacere a hanului, s-a făcut anterior un PUZ, și atunci,  diferența care mi-a mai permis să investesc a fost de  exact 1.058 mp, și atunci am preferat să-i folosesc la maxim. Sala de evenimente va fi construită lângă pensiunea restaurant,  pe partea stângă cum vi de la Reghin, cu intrare proprie,  și va fi legată de clădirea hanului doar prin intermediul bucătăriei. În acest moment am început demersurile pentru avizele la autorizația de construcții, am obținut un răspuns pozitiv de la urbanism de la Consiliul Județean, trimis apoi Consiliului Local, și sper ca de săptămâna viitoare să putem începe săpăturile”, ne-a declarat Traian Bendorfen, administratorul Pensiunii Restaurant „La Hanul Cald”.

Servicii de calitate, cheia succesului

Concurența în acest domeniu este una aprigă, lucru care nu-l descurajează pe Traian Bendorfean, convins că factorul calitativ  va fi cel care va face diferența. „Cred că orice investiție făcută așa cum trebuie , în sensul să oferi servicii de calitate, mâncare de calitate, un personal atent vis a vis  de client, sunt lucrurile care îți aduc succesul. Am văzut ce se întâmplă în jur, la celelalte locații pentru nunți, toate au capacitatea care o au, și toate sunt pline, și atunci, dacă tot suntem în acest domeniu, ar merita o investiție venită și din partea noastră. Un avantaj ar fi că această nouă investiție ar aduce locuri de muncă în plus, până la urmă trebuie să dăm de lucru oamenilor să nu plece din țară, cum se întâmplă des la noi”, afirmă Bendorfean.

De la afaceri, la politică

Vuiește prin târg despre o revenire în politică a lui Traian Bendorfean. Cât de adevărate sunt astfel de zvonuri, este o întrebare la care a răspuns chiar cel în cauză. „Am avut câteva întâlniri cu  conducerea Partidului Național Liberal de la București, amicale, să le numesc așa, la care s-a vehiculat ideea să mă întorc în politică. Eu am fost  prim-vicepreședinte PNL  la nivel de județ în urma fuziunii partidelor PNL, PDL și Forța Civică , iar după un an, din diferite motive am renunțat. Acum, se pare că e nevoie de forțe proaspete, de oameni care cunosc politica românească, cunosc zona, sunt cunoscuți de oameni. Urmează să vedem în  ce zonă a partidului pot activa. Îmi voi da tot sprijinul necesar, apoi vom vedea rezultatele care vor fi. Eu sper să fie pozitive, în primul rând pentru cetățeni, nu pentru mine. În ce mă privește, am un business, am o afacere, nu am nevoie de politica românească să fac bani. Nu vreau să am mai mult decât am în prezent”, a punctat Traian Bendorfean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE