Obiectivele lui Ervin Molnar la conducerea Apelor Române Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3022 Vizualizări

Obiectivele lui Ervin Molnar la conducerea Apelor Române

Numit recent, începând cu data de 21 ianuarie, în funcția de director general al Administrației Naționale ”Apele Române”, mureșeanul Ervin Molnar a dezvăluit, pentru cotidianul Zi de Zi, care sunt principalele obiective pe care și le-a propus pentru perioada viitoare.

Protecție împotriva inundațiilor

Astfel, una din prioritățile Administrației Naționale ”Apele Române” este asigurarea protecției cetățenilor aflați în zone de risc de inundații.

”În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru interesul pe care îl manifestați față de o instituție importantă a statului român care gestionează poate cea mai importantă resursă a României. Dacă privim lucrurile în profunzime, rolul Apelor Române este unul extrem de important. În primul rând, vreau să ne concentrăm atenția pe acțiuni și proiecte care să asigure protecție și siguranță oamenilor din zonele cu risc mare la inundații din România”, a declarat Ervin Molnar.

Educație pentru protejarea mediului

Totodată, directorul general al Administrației Naționale ”Apele Române” își dorește îmbunătățirea activității de educare în privința protejării mediului și a resurselor naturale.

”În al doilea rând, ca societate, suntem la nivel de pionierat în privința educației de protejare a mediului și a resurselor pe care le avem. Ar fi bine dacă nu am uita că apa e o resursă epuizabilă. În acest sens, intenționăm să derulăm la nivel național campanii de conștientizare despre importanța menajării, păstrării și conservării resurselor de apă pe care România le are. Aceste acțiuni le vom desfășura în special cu copiii și tinerii din România”, a precizat Ervin Molnar.

Susținere pentru sporturile nautice

Nu în ultimul rând, mureșeanul de la conducerea Administrației Naționale ”Apele Române” și-a propus ca instituția pe care o coordonează să ofere susținere practicanților sporturilor nautice, în special de caiac-canoe.

”Un alt obiectiv este acela ca mai multe suprafețe de apă de pe teritoriul României să fie amenajate pentru sportul care odată a adus faimă țării noastre și, aici, mă refer la caiac-canoe. Succesul olimpicilor noștri mă determină să concepem un plan serios pe termen scurt și mediu, prin care să punem la dispoziție cursurile noastre de apă și lacurile, pentru această disciplină care a adus glorie sportului românesc și sperăm să aducă și anul acesta la Olimpiada de la Tokyo”, a subliniat Ervin Molnar.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE