Sighișoara: Fată de 14 ani rănită într-un accident rutier! Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2017 Vizualizări

Sighișoara: Fată de 14 ani rănită într-un accident rutier!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi luni, 2 martie, în jurul orei 19.45, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Trandafirilor din localitatea Sighişoara.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că un tânăr în vârstă de 18 de ani din comuna Albeşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din municipiu, s-ar fi angajat în efectuarea un viraj la dreapta, moment în care a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Sighişoara.

”În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere în vârstă de 14 ani, din comuna Albeşti, aflată în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE