Centură ocolitoare mureșeană, în faza de proiectare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4068 Vizualizări

Centură ocolitoare mureșeană, în faza de proiectare

Direcția de Implementare Proiecte din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a informat, în data de 29 martie 2024, la solicitarea conducerii Primăriei Municipiului Sighișoara, care este stadiul de realizare al obiectivului de investiție ”Proiectare și execuție Varianta de Ocolire Sighișoara.”
Potrivit sursei citate, contractul de finanțare a fost încheiat cu Asocierea SC Clean Prest Activ SRL (lider de asociere) – SC T Dancor Romconstruct SRL – Ilci Inșaat Sanayi Ve Ticaret AȘ – SC Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL.
”Data de începere a fost 3 ianuarie 2023. Durata contractuală este: 18 luni și 10 zile perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție. În prezent, obiectivul se află în perioada de proiectare. Supervizorul a aprobat Studiile Geotehnice și documentația tehnică Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC). Supervizorul a aprobat documentația tehnică Proiect Tehnic de Execuție și Detalii de Execuție (PT plus DDE)”, a informat conducerea Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov.
În același document, se mai menționează că etapele ce vor urma pentru finalizarea proiectării sunt: ”Obținerea HG și Decizie de expropriere pentru suprafața de teren afectată de execuția variantei de ocolire, depunerea documentației PAC la Ministerul Transporturilor, în vederea obținerii Autorizației de Construire, realizarea Auditului de Siguranță Rutieră aferent documentației PT, depunerea documentației PT+DE în vederea obținerii avizului CTE CNAIR SA.”
Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE