Covid-19. Primăria Iernut vine în sprijinul vârstnicilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1823 Vizualizări

Covid-19. Primăria Iernut vine în sprijinul vârstnicilor

Conducerea Primăriei orașului Iernut a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că toți locuitorii orașului și satelor aparținătoare care au împlinit vârsta de 65 de ani și sunt fără susținători sau altă formă de ajutor sunt rugați să contacteze Direcția de Asistență Socială pentru a fi luați în evidențe, în contextul măsurilor speciale luate de autorități pentru prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19.

Astfel, vârstnicii eligibili sunt rugați să sune la unul din următoarele numere de telefon: 0265-471.410, interior 232 sau 233, 0724-088.129 sau 0771-331.090.

”Primăria orașului Iernut demarează în aceste zile proiectul ”Să fim solidari”, alăturându-se astfel Instituției Prefectului – Județul Mureș și Crucii Roșii Române – Filiala Mureș în cadrul campaniei ”Fii solidar”. Primăria Iernut va acorda sprijin persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, cu domiciliul pe raza orașului Iernut și satele aparținătoare, prin livrarea la domiciliu de alimente și medicamente, contra cost, sau alte servicii specifice asistenței sociale”, a precizat Ioan Nicoară, primarul orașului Iernut.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE