Bătaie pe o stradă din Târgu Mureș! Intervenție în forță a Poliției! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3180 Vizualizări

Bătaie pe o stradă din Târgu Mureș! Intervenție în forță a Poliției!

Patru bărbaţi din municipiul Târgu Mureş bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniștii publice, distrugere şi lovire sau alte violente, au fost reţinuţi de poliţiştii din Mureş, pentru 24 de ore.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, marți, 12 mai, Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din localitate are loc un conflict între mai multe persoane.

”În cel mai scurt timp, la fața locului, pentru aplanarea conflictului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie și jandarmi, iar în urma măsurilor operative desfăşurate, șase persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Târgu Mureş, pentru cercetări. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că scandalul s-a iscat pe fondul unui conflict mai vechi între doi bărbaţi, ulterior fiind angrenate alte două persoane. Totodată, s-a stabilit faptul că cele patru persoane, cu vârste între 30 şi 40 de ani, toţi domiciliaţi în Târgu Mureş, s-ar fi agresat reciproc și ar fi aruncat cu diferite obiecte contondente, ocazie cu care s-ar fi produs distrugeri la locuințele acestora, iar una dintre persoane ar fi fost lovită în zona piciorului”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ”fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violente şi distrugere, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, iar ”la activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi de la Poliţia municipiului Târgu Mureş – Biroul de Investigaţii Criminale, precum şi Biroul Ordine Publică.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE