Ce au declarat Vasile Gliga și Sergiu Papuc, candidații PSD la CJ Mureș și Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3444 Vizualizări

Ce au declarat Vasile Gliga și Sergiu Papuc, candidații PSD la CJ Mureș și Primăria Târgu Mureș

Liderul social-democraților mureșeni, Vasile Gliga, va candida pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean (CJ) Mureș la alegerile locale din 27 septembrie. Pentru cea mai importantă primărie din județ, cea a municipiului Târgu Mureș, se va înscrie în cursă actualul viceprimar, Sergiu Papuc. Candidaturile celor doi au fost validate ieri de Comitetul Executiv al PSD și vor fi supuse validării Comitetului Executiv Național al PSD care se va întruni astăzi.

 

Comitetul Executiv al PSD Mureș a validat, miercuri, candidaturile la funcțiile de președinte al Consiliului Județean Mureș și de primar al Municipiului Târgu Mureș.

 

Vasile Gliga, alegerea PSD Mureș pentru CJ

 

Pentru funcția de președinte al CJ Mureș a fost desemnat Vasile Gliga – președintele PSD Mureș, vicepreședinte în Biroul Permanent Național al PSD, coordonator al Regiunii de dezvoltare Centru.

“Noi am fost tot timpul interesați de dezvoltarea județului Mureș, dovadă și realizările pe care le-am avut în ultimii patru ani atât prin Consiliul Județean Mureș, unde avem doi vicepreședinți, cât și prin implicarea noastră la nivel guvernamental. În această perioadă, investițiile din Mureș, majoritatea în infrastructură, s-au situat la un nivel istoric de la Revoluție încoace, atingând cifra de 1 miliard de euro.

Avem o viziune clară în ceea ce înseamnă dezvoltarea județului, bazându-ne pe resursele acestuia, pe proiectele de mare infrastructură aflate în derulare și pe acelea în fază de proiect. Cu siguranță felul nostru de a face politică, și anume de a fi deschiși la discuții cu oricare partener politic pentru a găsi soluțiile cele mai bune, va relansa Târgu Mureșul, dar și întreg județul, un pas important fiind pornirea activității Asociației Zonei Metropolitane, care, din păcate, a fost ținută la sertar de mai bine de un deceniu. Toate acestea trebuie să ne aducă tuturor mureșenilor siguranță. Și mă refer aici la siguranța locului de muncă, la siguranța unui trai mai bun, la siguranța că aleșii locali își fac datoria și, nu în ultimul rând, de a ne simți în siguranță alături de copiii și nepoții noștri, de cei dragi, în oricare localitate din județul nostru”, a spus Vasile Gliga după ce a fost desemnat candidat al social-democraților pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean Mureș.

Vasile Gliga este un cunoscut om de afaceri mureșean, viorile produse la fabrica sa din Reghin fiind vândute pe toate continentele, România situându-se astfel, în decembrie anul trecut, pe locul întâi în Europa la exportul extracomunitar de instrumente muzicale. Liderul social-democraților are experiență în Parlamentul României, fiind ales în două legislaturi deputat, și este, de asemenea, un susținător înfocat al dansului sportiv din România, ocupând și în prezent fotoliul de președinte al Federației Române de Dans Sportiv și vicepreședinte în forul mondial.

 

Sergiu Papuc candidează la primărie

 

Pentru funcția de primar al Municipiului Târgu Mureș a fost desemnat Sergiu Papuc – actualul viceprimar al orașului și vicepreședinte PSD Mureș.

“Sunt onorat de susținerea colegilor mei care astăzi au votat în CEx candidatura mea la funcția de primar al Municipiului Târgu Mureș. Voi ieși în fața cetățenilor să le spun ce am realizat, ce ne propunem să realizăm și unde vedem orașul peste 10 ani. Dacă ești pregătit profesional, dacă ai conștiința muncii și dacă ești onest, știi ce trebuie făcut. Eu am toate aceste trei calități, vreau și pot. Târgu Mureș va conta din nou și ne vom putea mândri cu el oriunde vom merge în lume”, ne-a declarat Sergiu Papuc după ce a fost ales candidatul social-democraților pentru fotoliul de edil al municipiului reședință de județ.

Până să fie ales viceprimar al municipiului Târgu Mureș, Sergiu Papuc a profesat cu succes ca avocat.

Hotărârea CEx a PSD Mureș adoptată ieri va fi înaintată spre validare Comitetului Executiv Național al PSD care se va întruni astăzi. (S. G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE