A început TIFF 2020 timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 347 Vizualizări

A început TIFF 2020

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania se desfășoară între 31 iulie – 9 august 2020, oferind proiecții în aer liber în mai multe locații din Cluj.

Ediția din acest an va fi deschisă de o călătorie în timp, plină de nostalgie și umor, prezentată în comedia romantică franceză La Belle Époque (Cei mai frumoși ani), avându-i ca protagoniști pe Daniel Auteuil și Fanny Ardant. Acțiunea filmului se desfășoară în jurul protagonistului, care alege să retrăiască ziua în care a cunoscut-o pe soția sa.

Măsurile de siguranță sunt prioritare în cadrul ediției din acest an, spațiile pentru public vor fi delimitate, iar accesul publicului va fi permis numai cu condiția purtării măștii. Participanții se vor bucura de proiecții în aer liber în mai multe locații, precum: Piața Unirii Open Air, Iulius Mall Open Air, Castelul Bánffy de la Bonțida, Muzeul de Artă Cluj și multe altele.

Proiecțiile vor începe de la ora 21:30, cu excepția câtorva locații în care startul se va da de la ora 19:00. Pentru cei mici, filmele EducaTIFF se vor difuza dimineața, de la ora 10:00, în curtea Muzeului de Artă.

Andreea ȚIȚIU

Sursa foto: www.tiff.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE