Horațiu Suciu, susținere pentru Theodora Benedek Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 229 Vizualizări

Horațiu Suciu, susținere pentru Theodora Benedek

Prof. univ. dr. Horaţiu Suciu este medic primar în chirurgie cardiovasculară, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, președintele Senatului Universității de Medicină, Farmacie, Știițe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și deschide lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Târgu Mureș.

„Vreau să remarc ambiția, puterea și determinarea doamnei profesor Benedek de a se angaja în această luptă, care știm cu toții, va fi grea și de lungă durată și nu nepărat una frumoasă, dar ce vreau să subliniez aici este că de noi depinde să avem acel spirit de echipă care să ne permită să ne atingem obiectivele. Sunt onorat să deschid lista candidaților pentru Consiliul Local Târgu Mureș. Doresc ca în urma acestor alegeri să obținem cel mai mare număr de consilieri locali, lucru care se va constitui într-un motor esențial pentru ajutorul primarului Târgu Mureșului care, evident, ne dorim să fie Theodora!”, a transmis prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE