Valentin Iacob revine la conducerea primăriei Hodac Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 487 Vizualizări

Valentin Iacob revine la conducerea primăriei Hodac

La nivelul comunei Hodac, din cei 4033 de alegători înscriși pe liste,  s-au prezentat la vot, duminică, 27 septembrie,  un număr de 2546 de persoane (63,12 %). Acești au avut de ales, pentru funcția de primar  între  Valentin Iacob  (PNL), Ioan Todoran (PSD), Ioan Fărcaș (PMP) și Dumitru Iacob (Pro România).

În urma celor 2417 voturi valabil exprimate, candidatul PNL, Valentin Iacob a obținut cele mai multe voturi, 1016, revenind astfel la conducerea primăriei, unde a deținut două mandate în perioada 2008-2016.

Restul candidaților au obținut următoarele rezultate: Ioan Todoran (PSD): 672 voturi, Ioan Fărcaș (PMP): 588 voturi și Dumitru Iacob (Pro România): 141

Consiliul Local Hodac rezultat în urma votului de duminică, 27 septembrie este format din 5 consilieri PNL, 4 consilieri PSD, 3 PMP și un consilier de la USR-PLUS, POL și Pro România.

„Doresc să vă adresez din inimă, fiecăruia dintre cei care mi-ați stat alături, calde mulțumiri! Vă mulțumesc pentru faptul că azi sunt alesul comunei Hodac! Vă sunt recunoscător și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a realiza proiectele propuse pentru dezvoltarea comunei Hodac!”, a fost mesajul postat pe Facebook de primarul ales al comunei Hodac.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE