Parapantist căzut, transportat cu elicopterul SMURD din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 516 Vizualizări

Parapantist căzut, transportat cu elicopterul SMURD din Târgu Mureș

Potrivit www.agerpres.ro, un parapantist a căzut marți, 20 octombrie, în Cheile Turzii, fiind preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Târgu Mureș.

,, A fost alertat un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a fost anunţat că a căzut cu parapanta. La faţa locului a fost dislocat şi elicopterul SMURD. În apelul iniţial a fost precizat faptul că bărbatul era în stare de conştienţă. Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 17:50, iar la locul evenimentului au fost dislocaţi salvamontiştii din Cheile Turzii, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD din Târgu Mureş”, a informat ISU Cluj.

Bărbatul a suferit multiple traumatisme, fiind transportat cu elicopterul la Târgu Mureș pentru mai multe investigații.

,,Echipajul SMURD şi salvamontiştii au coborât la o diferenţă de nivel de circa 15 metri pentru a stabiliza bărbatul şi pentru a-l aduce cu targa până la platoul unde a fost preluat de către elicopter. Bărbatul, de circa 30 de ani, suferise multiple traumatisme, era în stare de conştienţă şi cooperant. Elicopterul l-a transportat la o unitate spitalicească din Târgu Mureş pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate”, mai informează sursa menționată.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE