Târgumureșenii pot vota proiectul preferat de reamenajare a trei zone situate în centrul orașului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 392 Vizualizări

Târgumureșenii pot vota proiectul preferat de reamenajare a trei zone situate în centrul orașului

Primăria municipiului Târgu Mureș a lansat pe site-ul oficial al autorității locale, www.tirgumures.ro, un concurs prin care timp de o lună târgumureșenii pot vota proiectul preferat din cele înscrise la concursul de idei “Amenajare Spații Pietonale în Municipiul Târgu Mureş – strada Bolyai, Strada George Enescu, Scuarul Din Piaţa Victoriei Nr. 3”.

”Municipiul Târgu Mureș dorește să ofere și cetățenilor posibilitatea de a se exprima asupra celei mai îndrăgite propuneri, proiectul selectat de dumneavoastră pentru fiecare dintre cele trei locații propuse urmând a fi premiat cu un premiu de popularitate. Premiul de popularitate constă în 1.000 de euro pentru fiecare amplasament și va fi acordat echipei care a elaborat proiectul respectiv. Votul se desfășoară până la data de 15 decembrie 2021 astfel: pentru fiecare amplasament studiat se poate selecta o singură propunere de amenajare din cele 5 înscrise în concurs”, se menționează într-un comunicat de presă.

Concursul propriu-zis prin care specialiști în domeniu au depus propuneri s-a desfășurat în perioada 30 iunie 2021- 1 septembrie 2021 și a avut ca scop principal selectarea de către un juriu de specialiști a celor mai bune propuneri pentru transformarea amplasamentelor studiate în spații dedicate în special pietonilor, punerea în valoarea a monumentelor și ansamblurilor arhitectural – urbanistice din zonă și implementarea unor măsuri de adaptare la schimbările climatice.

Detalii despe vot pot fi obținute la următoarea adresă web: https://bit.ly/3HqDnyH .

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE