Proiect de lege important pentru dezvoltarea turismului mureșean Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 895 Vizualizări

Proiect de lege important pentru dezvoltarea turismului mureșean

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a anunțat luni, 20 decembrie, că a acordat un raport favorabil, în Comisia Juridică, unui proiect de lege important pentru dezvoltarea turismului în județul Mureş.

”Terenul aferent căii ferate înguste Târgu-Mureş – Miheşu de Câmpie, Târgu-Mureş – Sovata – Câmpu Cetății va trece din domeniul public al statului în proprietatea publică a Consiliului Județean Mureş, care va iniția un proiect de anvergură, în scop turistic, cultural şi de agrement, prin realizarea unei piste de biciclete pe aceste tronsoane. Proiectul urmează a fi dezbătut în Camera Deputaților”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele interimar al PSD Mureș.

Anunțul făcut de către deputatul Dumitrița Gliga a atras rapid câteva comentarii, unul dintre acestea aparținându-i fostului primar al comunei Râciu, Ioan Vasu.

”Doamna Gliga vă rog să cuprindeti și Târgu Mureș – Band – Râciu. Din Râciu până la Teaca am salvat linia, cu mici reparații se poate circula. În urmă cu 10 ani am circulat cu o locomotivă pe aburi”, a precizat fostul primar al comunei Râciu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE