VIDEO: Un mureșean câștigă aurul la concursul de atelaje câini în Sofia Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1046 Vizualizări

VIDEO: Un mureșean câștigă aurul la concursul de atelaje câini în Sofia

Liviu Oroian a câștigat aurul la Sofia Cup’22, un concurs cu atelaje trase de câini. Este primul care a dat viață acestui sport în Târgu Mureș.

Liviu Oroian, de profesie kinetoterapeut, practică bikejoring de 4 ani, o nouă disciplină sportivă tot mai dezvoltată în ultima vreme, un sport exigent, atât cu forma fizică a stăpânului, cât și cu cea a câinelui. Pentru a practica, este nevoie de o bicicletă de înaltă calitate, un ham special, o linie de tracțiune cu amortizor și ore lungi de antrenament. Și, desigur, măsurile de securitate adecvate.

Citește și https://www.zi-de-zi.ro/2022/03/30/alexia-merge-la-faza-nationala-olimpiada-de-romana/

De un an de zile, tânărul merge și cu atelaje trase de câini, un sport mai puțin cunoscut la noi, dar care câștigă de la un an la altul, tot mai mulți adepți. În acest week-end a participat la Sofia Cup’22 , o competiție cu caracter internațional, desfășurat pe dealurile de la periferia Sofiei. S-au înscris 5 țări și 70 de participanți. Categoriile de concurs au fost cart 4 câini, cart 6 câini, bikjeoring, scooter dog, canicross. O competiție în care simți ritmul aventurii, emoţii şi presiunea competiţiilor de anvergură. Liviu a câștigat aurul la cea mai disputată categorie cart 4 câini. Athena, Dasha, Agero și Artick, rasa Husky Siberian, sunt vedetele competiției. Felicitări Liviu Oroian!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE