FOTO: Secretar de stat PSD, vizită la Universitatea din Tashkent Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

FOTO: Secretar de stat PSD, vizită la Universitatea din Tashkent

Secretarul de stat social-democrat Thomas Moldovan a participat luni, 16 mai, la o întâlnire cu conducerea uneia dintre cele mai importante Universități din Tashkent, Uzbekistan.

”Scopul acestei vizite este de a stabili direcțiile de colaborare pe ramură de sport. Cu o veche tradiție în educație, și cu departamente dedicate sportului, turismului, dar și altor ramuri educaționale, Universitatea din Tashkent își dorește o extindere a colaborărilor internaționale. Fiind de cinci ani într-un proces de reforme extraordinar, iar țara având un foarte mare potențial pe toate direcțiile enumerate, ne dorim să reușim, de ce nu, să investească și în sportul românesc. Tocmai de aceea, propunerile noastre legate de schimbul de studenți, dar și de profesori, schimburile de materiale didactice, stagiile de perfecționare în ramurile în care fiecare parte excelează, sunt elemente care au făcut din această întâlnire una extrem de apreciată și binevenită”, a scris, pe pagina sa de Facebook, mureșeanul Thomas Moldovan, secretar de stat în cadrul Ministerului Sportului.

A urmat o vizită la Ambasada României din Tashkent, unde Thomas Moldovan s-a întâlnit cu Excelența Sa, ambasadorul Daniel-Cristian Ciobanu.

”Am reușit să aflu multe lucruri legate de Uzbekistan și de eforturile României de a pune bazele unor colaborări extrem de fructuoase pentru ambele țări. Categoric, sportul și inițierea parteneriatelor româno-uzbekistane vor beneficia, fără îndoială, de sprijinul absolut necesar al Domniei-Sale. Sportul este cel mai bun ambasador!”, a mai transmis Thomas Moldovan.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE