Proiect legislativ pentru susținerea bibliotecilor Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Proiect legislativ pentru susținerea bibliotecilor

Deputatul PSD Mureş Dumitriţa Gliga a anunţat miercuri, 15 februarie, de Ziua Naţională a Lecturii, că în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a fost avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, care prevede susţinerea bibliotecilor prin direcţionarea unei părţi din impozitul pe venit.
„De Ziua Naţională a Lecturii vin cu o veste bună pentru prietenii cărţilor. Ieri, în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, am avizat favorabil Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, prin care se reglementează posibilitatea direcţionării unui procent de până la 3,5% din impozitul pe venit şi către bibliotecile de drept public cu personalitate juridică, prin includerea din oficiu a acestora în Registrul unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale”, a arătat Dumitriţa Gliga, pe Facebook.
Parlamentarul PSD Mureş a mai precizat că proiectul urmează să fie trimis la Comisia raportoare şi dezbătut ulterior în plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE