FOTO: Magistrala “Apă pe Câmpie”: primele imagini de pe șantier! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

FOTO: Magistrala “Apă pe Câmpie”: primele imagini de pe șantier!

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a postat luni, 29 mai, pe pagina sa oficială de Facebook, primele imagini de pe șantierul magistralei de apă Luduș – Grebenișu de Câmpie.

Lucrările se derulează în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș, în perioada 2014-2020 – Zona Luduș – Grebenișu de Câmpie.

“Magistrala “Apă pe Câmpie” – firma constructoare înaintează cu stadiul lucrărilor în teren. Termenul pentru finalizarea lucrărilor la aducțiunea de apă Luduș – Grebenișu de Câmpie este unul strâns, iar compania care a câștigat licitația dă dovadă de o bună mobilizare. Succes echipei care se ocupă de execuția acestui proiect pentru a finaliza lucrarea la termen!”, a scris liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre.

Lucrările la aducțiunea de apă Luduș – Grebenișu de Câmpie au început oficial pe data de 12 mai, după ce amplasamentul a fost predat constructorului SC Aqua Serv Cluj SRL în data de 11 mai 2023.

Contractul de finanțare pentru magistrala de apă a fost semnat în luna martie a acestui an de Guvernul României condus de premierul Nicolae Ciucă. Alte două licitații pentru sisteme de alimentare și rețele de apă în cadrul proiectului sunt în derulare.

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE