Trei accidente rutiere, într-o singură zi! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 732 Vizualizări

Trei accidente rutiere, într-o singură zi!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a transmis o informare potrivit căreia luni, 28 noiembrie, pe raza judeţului Mureş au avut loc trei accidente rutiere soldate cu victime.

Astfel, în jurul orei 16.58,  pe strada Stejarului din Sâncraiu de Mureș, un bărbat de 31 de ani, din Târgu-Mureş, cu autoturismul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, respectiv 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, a părăsit partea carosabilă spre stânga și a intrat în coliziune cu gardul de beton al unui imobil. În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit ușor.

La ora 18.00, în Piaţa Teatrului din Târgu-Mureş, un bărbat de 52 de ani din Sântana de Mureş, cu autoturismul, pe fondul neasigurării la mersul înapoi, a accidentat uşor un pieton – o tânără de 23 ani din Miercurea Nirajului, care folosea necorespunzător partea carosabilă.

La ora 23.48, pe DN 15 E60, în afara localităţii Sânpaul, un tânăr de 24 de ani din Șăulia de Mureș, cu autoturismul, pe fondul neadaptării vitezei la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul din partea dreaptă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a  conducătorului auto și a unui tânăr de 26 ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism.

„Cercetările continuă în cele trei cazuri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar în primul caz menţionat şi pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE