Home / Administratie / UPDATE: Claudiu Maior scapă de arestarea preventivă

UPDATE: Claudiu Maior scapă de arestarea preventivă

Distribuie

UPDATE. Curtea de Apel Tîrgu Mureș a respins astăzi, ca nefondată, contestația DNA privind încălcarea de către Claudiu Maior a obligaţiilor stabilite prin măsura controlului judiciar.

Tribunalul Mureș a respins în 3 noiembrie ca nefondată cererea având ca obiect înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive faţă de Claudiu Maior, consilier personal al primarului Dorin Florea. Maior a fost trimis în judecată pentru uzurparea funcției cu obținerea de foloase necuvenite, pentru semnarea a peste 9000 de ordine de plată, în condițiile în care, potrivit procurorilor DNA, ANI i-a interzis pentru 3 ani de zile să îndeplinească atribuții care implică exercitarea autorității publice. În dosar mai sunt trimiși în judecată primarul Florea și fostul secretar al municipiului, Andrei Mureșan. 

„Atrage atenţia inculpatului că, atâta vreme cât interdicţiile impuse în sarcina sa vor rămâne în fiinţă în forma precizată în cuprinsul Ordonanţei din 10.08.2017 interdicţia de a lua legătura şi de a comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele expres nominalizate în cuprinsul ordonanţei precum şi persoanele care au calitatea de salariaţi ai Primăriei Târgu-Mureş este una generală atât cu privire la persoane cât şi cu privire la activităţile expres nominalizate în cuprinsul ordonanţei, în înţelesul oferit termenilor de Dicţionarul Explicativ al Limbii Române”, se arată în încheierea completului de judecată.

Detalii despre acuzațiile DNA găsiți AICI, AICI, AICI ȘI AICI

Ligia VORO

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

3 comentarii

  1. Dovada clara ca justitia din TGM nu este independenta!

  2. Practic veșnicul inclupat ar trebui premiat pentru perseverența de a călca pe becuri fără să se ”taie” , un adevărat GURU pentru cei care vor să știe/învețe cum se calcă pe bec. Cred că în justiție va trebui introdusă și proba ”video” ca în fotbal mai ales atunci când ”judecătorii” DECID cum trebuie aplicată ….legea.
    Suntem..din păcate încă în cele 1001 de nopți ale justiției ..

  3. Nu a ajuns la 10.000 , sau nu e clar cum se poate călca legea în picioare LEGEA din varful primăriei unui MUNICIPIU REȘEDINȚĂ DE JUDEȚ ani si ani la rand ?
    Păcat de tribunal , dacă îl aveau în SEPAREU acum îl puteau elibera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.