Share

Home / Cultură / „5 acte de dragoste” la Reghin

„5 acte de dragoste” la Reghin

Teatrul revine pe scena Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin marți, 20 martie, ora 19:00 cu ocazia reprezentației spectacolului „5 acte de dragoste”, în regia lui Moshe Yassur. Piesa a avut premiera în anul 2015 și îi are în distribuție pe Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Tomi Cristin/Jean Lemne, Cristina Păscălin și Daniel Niţoi.

Piesa tratează, într-o manieră elegantă şi comică, tema dragostei sub toate formele ei şi pentru toate vârstele. Spectacolul cuprinde adaptarea a cinci piese scurte aparținând unor scriitori americani contemporani, dintre care  Neil Simon și  Joseph Bologna. Publicul va avea parte de  un colaj de comedii, de un remarcabil bun gust, fără pic de vulgaritate, un spectacol care prezintă în cheie comică diversele etape ale dragostei, din fragedă tinerețe până la mult temuta bătrânețe. „5 acte de dragoste” reprezintă o comedie spumoasă, montată de un regizor cu multă experienţă teatrală atât în România cât și peste ocean, ce descrețește frunțile și celor mai morocănoși spectatori.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

100 de ani de la intrarea Armatei Române în Sighişoara

Municipiul Sighișoara vă invită să participaţi la manifestările organizate pentru a sărbători  100 de ani …

Share
Share