Share

Home / Administratie / O nouă şedinţă a Cosiliului Local Târgu-Mureş. 23 de proiecte, pe ordinea de zi

O nouă şedinţă a Cosiliului Local Târgu-Mureş. 23 de proiecte, pe ordinea de zi

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2211 din 15 martie 2018 se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş, care va avea loc joi, 22 martie 2018, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45.

Potrivit convocatorului, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, şedinţa va avea următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâreprivind încetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei Gyorfi Julia şi declararea ca vacant a unui loc de consilier în Consiliul local municipal Târgu-Mureş.
 2. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al domnului Pápai László Zsolt de pe listele  Partidului Oamenilor Liberi.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – stabilire reglementări pentru modernizare, extindere şi schimbare parţială destinaţie clădire”, cu regulamentul local de urbanism aferent, Bulevard 1 Decembrie 1918, Nr. 157 Iniţiator: Vintilă Ionel – Ioan.
 4. Proiect de hotărâreprivind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – stabilire reglementări pentru construire 14 case de locuit izolate şi cuplate pe parcelar existent” cu regulamentul local de urbanism aferent Strada Constandin Hagi Stoian fără număr. Iniţiator: Dan Simion Sorin.
 5. Proiect de hotărâreprivind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal –  lotizare teren, reconversie funcţională zonă şi stabilire reglementări pentru construire case de locuit P+M, D+P+M „, cu regulamentul local de urbanism aferent Amplasament: Strada Szotyori Jozsef, fără număr. Iniţiator: Kiss Domokos.
 6. Proiect de hotărâreprivind aprobarea regulamentului de păşunat pentru păşunile proprietate privată a municipiului Târgu-Mureş.
 7. Proiect de hotărâreprivind modificarea statului de funcții și a organigramei Direcției Poliției Locale din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Târgu-Mureș.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia „Schimbare de destinaţie şi reabilitare/reamenajare imobil existent din Piaţa Victoriei nr. 33.
 9. Proiect de hotărâre privind trecerea cotei de 1/5 din suprafaţa de 278 mp a terenului situat  în  intravilanul  Municipiului Târgu-Mureş, (strada Nagy Szabo Ferenc), în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Mărculescu Rodica.
 10. Proiect de hotărâre privind trecerea cotei de 3/5 din suprafaţa de 278 metri pătraţi a terenului situat în intravilanul Municipiului Târgu-Mureş, (strada Nagy Szabo Ferenc), în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Bartha Bela şi Bartha Iren.
 11. Proiect de hotărâreprivind trecerea unui teren în suprafaţă de 132 metri pătraţi din Târgu-Mureş în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Bartha Bela şi Bartha Iren.
 12. Proiect de hotărâre privind înscrierea provizorie în cartea funciară a spaţiului III şi a cotei de 42/ 950 mp situat pe Piaţa Trandafirilor nr. 19, în domeniul public al Municipiului Târgu-Mureş.
 13. Proiect de hotărâreprivind aprobarea organizării unui concurs de soluţii artistice cu tema: „Soluţii de amenajare a trei parcuri în municipiul Târgu-Mureş” (Parc Moldovei, Parc Furnica, Parc Plopilor).
 14. Proiect de hotărâreprivind preluarea în domeniul privat cu titlu gratuit în vederea demolării a imobilului construcţie din lemn cu fundaţie de beton, construit pe luciu de apă situat în Târgu-Mureş, strada Plutelor nr. 2, înscris în CF nr.129039-C7.
 15. Proiect de hotărâre privind facilităţile fiscale pentru terenurile aflate în concesiune respectiv închiriate situate în Târgu-Mureş, strada Plutelor nr. 2 – Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”.
 16. Proiect de hotărâreprivind acordarea unei stimulent financiar medico-social.
 17. Proiect de hotărâreprivind proiectul de hotărâre cu privire la rezilierea Contractelor de Asociere nr. 24486/a/29.05.2014, nr. 24486/b/29.05.2014, nr.24486/c/29.05.2014, nr. 24486/d/29.05.2014, încheiate între Municipiului Târgu-Mureş și asociațiile sportive BC Mureş Târgu-Mureş, Fotbal Club ASA 2013 Târgu-Mureş, ACS Universitar Târgu-Mureş respectiv CS City’Us Târgu-Mureş.
 18. Proiect de hotărâreprivind prelungirea contractelor de închiriere pentru locuinţele situate în Bulevardul Pandurilor nr. 44-46.
 19. Proiectul de hotărâreprivind aprobarea Metodologiei acordării finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Târgu-Mureș pentru programe/proiecte/acțiuni culturale.
 20. Proiect de hotărâreprivind schimbarea denumiri străzii Sportivilor în strada dr. Czakó József utca din municipiul Târgu-Mureș.
 21. Proiect de hotărâre privind constatarea apartenenţei imobilului situat în Târgu-Mureş, strada Podeni, la domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş.
 22. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei  imobilului situat pe strada Păcii, nr. 2 la domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş.
 23. Proiect de hotărâre privind constatarea apartenenţei imobilului situat în Târgu-Mureş, strada Calea Sighisoarei nr. 94 la domeniul privat al Municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cursurile gratuite de înot continuă la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal a pus anul trecut bazele unui …

Share
Share