Cronica TV: Zăpada, Mischie şi paraşuta Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Cronica TV: Zăpada, Mischie şi paraşuta

Cap de afiş al jurnalelor de ştiri a fost zăpada şi circulaţia “în condiţii de iarnă”. Prezentarea catastrofală a efectelor iernii în luna ianuarie, într-o ţară în care iarna durează până în martie, a creat impresia că trăim în Florida şi că iarna ne-a luat prin surprindere. La Pro TV un reporter s-a postat lângă un deal de zăpadă adunată de un buldozer şi, cu o voce catastrofală, anunţa că pe acolo nu se poate circula. Mai în finalul ştirii am aflat că filmarea nu se făcea pe un drum circulat ci între două sate pe câmp. Mai toate posturile au dat drama bogătanilor cu vile în cartierul rezidenţial Băneasa şi care, bieţii de ei, au trebuit să dea cu lopata de la uşa viloacei până la poartă. Operaţie inutilă şi oricum prestată de “negrii de pe plantaţie”, că doar nu suntem în campanie electorală să-i vedem pe politicieni cum dau la lopată, din moment ce maşinile de iarnă, gipane cu tracţiune integrală, ar fi trecut cu uşurinţă peste stratul de zăpadă. După ce le-a plâns de milă, reporteriţa a oprit un jeep în care erau două femei cu feţe de vizitatoare ocazionale ale proprietarilor de vile din Băneasa, de la care a aflat că lor le place. Să şofeze prin zăpadă.
De remarcat apariţia de naşă a Gabrielei Vrânceanu Firea, cu decolteu adânc şi o floare de plastic cât palma. De fapt, moda decolteurilor adânci la ştiriste tinde să devină o isterie, încât nici telespectatorii, nici invitaţii în studio nu îşi mai pot concentra atenţia asupra subiectului.
Eliberarea lui Mischie din arest a fost întâmpinată cu aplauze. Oricum, baronul a stat în aceste cinci zile mai mult prin tribunale decât în beci şi asta s-a şi văzut pe faţa lui odihnită. Şi eliberarea lui plus declaraţiile anti-PSD au fost prezentate amplu în jurnale. Procurorii gorjeni, dacă chiar ar fi vrut să-l ţină mai mult la răcoare, ar fi putut apela la o soluţie extrem de simplă, cum s-a făcut în cazul Csibi Istvan. Ar fi cerut câte un mandat pentru fiecare acuzaţie adusă. Dar se pare că au vrut doar să-l sperie.
Tot în domeniul, penal nu putem trece cu vederea apariţiile Oanei Zăvoreanu. Bieţii părinţi ai lui Pepe. Cred că, după apariţiile şocante ale viitoarei nurori, se închid în casă şi nu mai răspund la telefon. O apariţe mai vulgară decât Oana nu cred să mai existe, faţă de ea până şi Daniela Gyorfi pare un înger. Oricât de vedetă şi actriţă ar vrea să pară, când începe să bubuie cu vocea ei baritonală, specifică paraşutelor, cuvinte sexy, când intră în amănunte intime ale vieţii ei, când face dezacorduri mai rău ca Vanghelie te întrebi cine este mai prost: ea că vrea să se dea în spectacol sau cei care o promovează.
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE