O lecţie de iubire Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

O lecţie de iubire

379_olectiedeiubire.gifCei mai mulţi dintre noi aşteptăm momentul absolut, fericirea completă, trăim cu speranţa că mâine va fi mai bine, că mâine toate lacrimile vor fi de bucurie. Există oameni cărora Dumnezeu le-a dat o şansă de a fi fericiţi, de a iubi şi a fi iubiţi. Dar fiecare clipă poate schimba totul, un moment de neatenţie duce la lacrimi de durere, fericirea scapă printre degete ca un fir subţire şi fin de mătase. Nu ştim de ce se întâmplă, poate cineva de sus ne încearcă sau, poate, pur şi simplu aşa ne-a fost dat. Necunoscutul e mare, golul dintre noi şi lumea de dincolo la fel, ceea ce ştim este că de multe ori aceiaşi oameni primesc o a doua şansă de a fi fericiţi.

Daniela Rician are 24 de ani, este căsătorită şi are doi băieţi: Dănuţ, de 3 ani, şi Alexandru, de patru luni. Povestea ei începe în urmă cu cinci ani, ca o tânără de 19 ani îndrăgostită. S-a căsătorit cu Neluţu, cel care era totul pentru ea. S-au iubit mult, chiar dacă ambele familii erau împotriva relaţiei lor. Mai mult, pentru a se răzbuna pe Daniela, părinţii au scos-o afară din casă. După ce Daniela şi Neluţu şi-au oficializat relaţia, s-au mutat împreună cu părinţii la Neluţu în Sighişoara. După un an de la căsătorie, Daniela l-a născut pe Dănuţ. Fericirea însă nu a durat mult. După naşterea copilului au început şi problemele, atât cu soţul, cât şi cu părinţii ei.
Însărcinată cu cel de-al doilea copil, cu emoţii şi spaimă în suflet, şi-a luat inima în dinţi şi a plecat din casa socrilor. Şi-a lăsat copilul în grija tatălui, iar ea a pornit pe un drum necunoscut. După multe încercări de a-şi găsi un apartament cu o chirie rezonabilă, a ajuns în cele din urmă să apeleze la Protecţia Copilului, iar mai apoi la Centrul Maternal Materna din Târgu Mureş. Aici a şi rămas. Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 18 decembrie, Daniela a născut cel de-al doilea băieţel, Alexandru. Şi-a găsit liniştea, iar copilul i-a luminat viaţa.
După o lună de la naştere, cei doi părinţi s-au reîntâlnit la botezul lui Alexandru şi s-au hotărât să divorţeze.

A doua şansă

După numeroase presiuni din partea ambelor familii, cei doi tineri s-au hotărât să divorţeze, dar nu pentru că dragostea lor s-a stins, ci pentru că aveau drumuri diferite.
La proces, cea care are grijă de bunul mers al lucrurilor la Materna şi preşedinta Salvaţi Copiii, Ana Chirteş, au încercat să îi împace şi au reuşit. Pe Daniela au îmbrăcat-o frumos, au machiat-o şi au pus-o faţă în faţă cu Neluţu: "Să vadă ce are de pierdut. După ce am plecat de lângă ei i-am văzut sărutându-se, atunci mi-am dat seama că s-au împăcat. Au ieşit împreună de la tribunal, ţinându-se de mână. Mi-am atins scopul", ne-a povestit fericită directoarea. Au renunţat la divorţ şi au hotărât să se împace şi să îşi continue viaţa împreună.

Rochia albă de mireasă

Primul pas a fost căsătoria religioasă, de care nu s-au bucurat prima oară când s-au căsătorit. Însoţiţi de colegii de la Centrul Maternal şi câţiva prieteni, cei doi s-au căsătorit în faţa lui Dumnezeu la Biserica Ortodoxă din Cartierul Dâmbu Pietros. Totul a fost perfect, motiv pentru care, unul dintre cuplurile prezente şi-a făcut deja planuri pentru a se căsători în acelaşi loc. Petrecerea a continuat la Centrul Materna, cu o masă festivă şi, bineînţeles, tortul miresei. După întreaga telenovelă, Zi de Zi le urează celor doi să aibă o viaţă liniştită şi plină de dragoste, alături de copiii lor.

Liana TODORAN
Laura IONESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE