Fiat urcã vertiginos în preferintele românilor Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Fiat urcã vertiginos în preferintele românilor

429_fiaturca.gifAutoturismele şi vehiculele comerciale uşoare Fiat au început anul cu vânzări care depăşesc cu mult nivelul din 2004. Cu unităţile livrate în primele două luni ale acestui an, Fiat autoturisme a înregistrat o creştere de 280%, iar Fiat vehicule comerciale de 80% faţă de perioada similară a anului trecut.
Dintre modelele de autoturisme ale mărcii italiene, la acest început de an conduce în preferinţele românilor Fiat Albea care, în echiparea Star, s-a dovedit a fi cea mai inteligentă armă împotriva Loganului, cu vânzări care au înregistrat deja 170 de unităţi în numai două luni.
Stilo este un alt model Fiat care marchează un foarte bun început de an: creşterea vânzărilor faţă de primele 2 luni din 2004 este de 331%.
Doblo Panorama, modelul pe care Fiat îl dedică atât familiei, timpului liber şi distracţiei, cât şi afacerilor, urcă şi acesta în preferinţele clienţilor din România, cu 675% mai mult faţă de 2004).
Fiat Punto continuă să fie o opţiune competitivă în segmentul său. Acesta a înregistrat vânzări superioare celor din primele două luni ale lui 2004, cu 155%.
Panda, "Maşina anului în România şi în Europa în 2004", îşi continuă succesul cu care ne-a obişnuit chiar de la lansarea sa anul trecut pe piaţa din România, fiind liderul segmentului "mini" de import de la lansare şi până astăzi. Familiei Panda i s-a alăturat în 2004 şi modelul Panda 4×4.
Autovehiculele comerciale Fiat îşi continuă succesul de pe poziţia de lider în segmentul sub 3.5 tone obţinută în 2004 şi în 2003. În primele 2 luni, Fiat a înregistrat deja o creştere de 80% faţă de 2004 cu cele două modele: Doblò Cargo şi Ducato.

Cătălin HEGHEŞ
catalin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE