Şeful CTJ Mureş a publicat o carte pe banii lui Csibi Istvan Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Şeful CTJ Mureş a publicat o carte pe banii lui Csibi Istvan

434_sponsorizarec.gifNoul şef al Comandamentului Teritorial de Jandarmi Mureş, colonelul Ioan Roman, este coautorul unei cărţi militare a cărei apariţie a fost finanţată de omul de afaceri harghitean Csibi Istvan (foto). Şeful jandarmilor mureşeni spune că la vremea apariţiei cărţii – intitulată "Manual de drept operaţional pentru militari" – existau suspiciuni asupra legalităţii afacerilor derulate de Csibi Istvan, dar acest lucru nu are nici o legătură cu sponsorizarea. "N-am avut cu nimic de-a face cu Csibi, iar această sponsorizare nu a creat vreo obligaţie din partea mea", a declarat colonelul Ioan Roman.
Informaţia a fost dezvăluită datorită faptului că autorii lucrării
i-au mulţumit sponsorului pe una din paginile interioare ale cărţii, iar numirea lui Roman la cârma CTJ Mureş a provocat se pare reacţia unor cadre militare. Aceasta deoarece manualul cu pricina nu este destinat comercializării, a fost publicat doar în 500 de exemplare şi circulă doar în mediile universitare militare. Textul care arată că şeful CTJ Mureş a fost sponsorizat de Csibi Istvan sună astfel: "Apariţia acestei cărţi nu ar fi fost posibilă fără sprijinul total al unui astfel de Mecena; Mecena din Miercurea Ciuc, Domnul Preşedinte – Director General al Holdingului NEPTUN, Istvan Csibi, pe care îl asigurăm de aleasă consideraţie şi totala noastră gratitudine. Dumnezeu să vă răsplătească gestul. Autorii."
Vă reamintim că Ioan Roman
i-a luat locul la cârma jandameriei mureşene lui Constantin Dorobanţu, care s-a pensionat la scurt timp după ce, ca urmare a unor sesizări venite din partea jandarmilor, Corpul de Control al MAI a efectuat o serie de controale la Mureş.
Maria CĂLIN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE