Sticle viu colorate înlocuiesc cartea Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 154 Vizualizări

Sticle viu colorate înlocuiesc cartea

471_SticleViu.gifGablonţurile sau bijuteriile din materiale mai puţin scumpe sunt azi la mare căutare. Mai ales după apariţia telenovelei "Clona", în care eroina principală, o arăboaică, îşi etalează bijuteriile mari şi colorate cu mult succes, tinerele au început să adopte acest stil, cu accesorii pe cât de ciudate pe atât în vogă. Magazinele cu specific încasează bani grei de pe urma vânzărilor acestor podoabe care îţi "iau ochii". După valul culorilor maron şi gri a urmat rozul şi portocaliul. Acum bijuteriile sunt verzi, albastre sau mov.
În centrul oraşului Târgu Mureş, un nou magazin de gablonţuri atrage tineretul şi nu numai. În locul unei librării a apărut magazinul Meli Melo, unul în care de regulă bărbaţii intră cu o strângere de inimă. Şi ies cu o plasă plină de cadouri.
Primul magazin Meli Melo a apărut în Bucureşti, în urmă cu şapte ani. Acum reţeaua s-a extins în toată ţara. Acesta promovează stilul foarte tineresc, vioi şi nonconformist, culorile produselor fiind tari şi îndrăzneţe.
Magazinul a fost deschis sâmbătă şi de atunci sute de cumpărătoare i-au trecut pragul. Sunt expuse spre vânzare, dar şi spre încântarea ochiului celor ce se mulţumesc doar să admire o diversitate de modele de bijuterii fantezie, confecţionate din oţel medicinal, placat cu aur de 18 k sau din argint cu cristale Swarovsky şi zirconiu: inele, cercei, coliere, lănţişoare, brăţări, mărgele, coroniţe şi accesorii pentru păr (agrafe, plasă file pentru coc, flori, ornamente) marca Meli Melo.
Clientele mai pot opta pentru poşete, curele, pălăriuţe, eşarfe, banderole şi altele.
De asemenea, în cadrul magazinului sunt expuse spre vânzare produse pentru manichiură, pedichiură şi coafură, mărcile Fussy şi Jean Louis David (profesionale), importate din Franţa şi Spania: piepteni, perii, pensete, foarfece, forfecuţe, unghiere, pile, briciuri, oglinzi, bigudiuri, trusă de cosmetice, truse de toaletă, mănuşi pentru masaj.
Magazinul oferă o gamă largă de podoabe din colecţia de primăvară-vară 2005 iar preţurile sunt convenabile, între 200.000 de lei şi un milion, în măsura în care clientele îşi doresc foarte mult să fie în pas cu moda.

Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE