Zece ani de luptă continuă Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Zece ani de luptă continuă

806_Zeceani.gifAcum 10 ani a pus bazele unui grup de femei şi bărbaţi care au suferit sau suferă de cancer. Astăzi cunoaşte subiectul în profunzime şi nu se dă înapoi de la nimic, când este vorba despre colegele şi prietenele sale. Stela Hanusz recunoaşte că nu se prea pricepe la administraţie, acesta fiind şi motivul pentru care nu poate să ceară sponsorizări pentru ca femeile ce au învins cancerul să îşi continue recuperarea, iar cele care suferă să aibă la căpătâi o asistentă care să le îngrijească.
În fiecare săptămână are o idee prin care să îi ajute pe cei din jur. Acum învaţă să folosească calculatorul şi îşi foloseşte engleza. Ambiţia cea mai mare a Stelei este să ajute la îmbunătăţirea sistemului medical românesc. "Pentru ca toată lumea să benficieze de consilierea de care are nevoie. Din sistemul nostru lipsesc nişte verigi importante. Prevenţia şi asistenţa psihologică sunt extrem de importante, dar nimeni nu pare să realizeze asta. Trebuie să treci,probabil, printr-o boală pentru a putea să înţelegi". Are o poveste pentru fiecare şi un sfat pentru cei care nu mai ştiu ce să facă pentru a putea supravieţui. "Nimeni nu înţelege cât de greu îi este familiei, care nu ştie cum să reacţioneze, care nu ştie cum să te trateze". Şi continuă să spere că, odată, cei suferinzi de cancer vor fi trataţi ca în Anglia: "Acolo există o asistentă şi un psiholog inclusiv pentru familie".
Eşti de la fel de ambiţios ca Stela Hanusz? Lupţi pentru un ţel şi eşti sigur că doar perseverenţa şi pasiunea te pot duce la succes? Atunci fi mureşean Zi de Zi! Scrie pe adresa de e-mail corina@zi-de-zi.ro sau pentru Redacţia Zi de Zi, strada Călăraşilor nr. 12.

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE