Petrecere în ritm de samba Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Petrecere în ritm de samba

830_Petrecere.gifDiscoteca Black&White din Reghin a fost sâmbătă gazda unei petreceri braziliene. În ritm de samba, reghinenii s-au distrat până dimineaţa.

Chiar dacă în altă viaţă a fost român, acum Alberto Rodriguez este un brazilian plin de viaţă care, spune el, a venit la Reghin nu cu vreo ocazie, ci cu avionul. "De fiecare dată sunt întrebat cu ce ocazie pe la voi, aşa că mi-am pregătit răspunsul. Nu am venit cu nici o ocazie, ci cu avionul", răspunde brazilianul, amuzat de întrebările stereotip ale jurnaliştilor.

Dansatorilor latini le place viaţa şi trăiesc pentru dans şi muzică: "Luni nu ne trezim, marţi, de ciudă, nu muncim… Vineri ne trezim pentru ca abia sâmbătă să muncim", spune Rodriguez, un cunoscut DJ brazilian, care se ghidează după sloganul "Samba si, trabajo no!".
Cunoscut în România, Rodriguez a fost solicitat să întreţină atmosfera la multe emisiuni de divertisment, împreună cu trupa sa formată din 37 de persoane. El speră ca pe viitor lumea să fie şi mai receptivă la acest gen de muzică, tocmai de aceea acum este într-un turneu de promovare prin ţară.
Cu fuste scurte şi mişcări ameţitoare, braziliencele au fost cireaşa de pe tort. Animatoarele au dansat suficient de tentant încât să umple ringul de dans până la refuz. După ce au format un trenuleţ prin discotecă, înarmaţi cu tobe, fluiere şi multă poftă de dans, petrecăreţii au ieşit în stradă. Surprinzător, nici un vecin nu a fost supărat de gălăgie.
Alberto Rodriguez promite că nu peste mult timp va reveni, atât în Reghin, cât şi în Târgu Mureş, pentru că s-a simţit bine şi intenţionează să se mai distreze cu mureşenii.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE