Lumină în Polivalentă Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Lumină în Polivalentă

937_Lumina.gifLa Sala Polivalentă se fac ultimele retuşuri pentru ca spectacolul de vineri să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Aici a fost montată în timp record o nouă instalaţie de iluminat, aşa că cei peste 2.500 de mureşeni prezenţi la cel mai amplu spectacol fotbalistic al ultimilor 20 de ani vor avea parte de lumină şi la propriu şi la figurat.

Imediat după ce s-a stabilit că Sala Polivalentă va găzdui spectacolul "Bölöni Football Show 2005" au început demersurile pentru ca arena sportivă să poată găzdui o competiţie de o asemenea amploare. Cea mai mare problemă era iluminatul sălii. Din cauza instalaţiei vechi şi a puţinelor becuri din sală, de multe ori sportivii orbecăiau la antrenamente, la meciuri sau, în cel mai fericit caz, aveau parte de o luminozitate la limita minimă.
Patru miliarde de lei scoase din rezerva bugetară a Guvernului urmau să rezolve problema iluminatului şi a hidroizolaţiei sălii. Cum acoperişul a mai fost reparat nu demult, o parte din bani au mes spre alte lucrări: renovări la grupurile sociale, zugrăvit etc.
Cel mai mare câştig a fost iluminatul. În timp record a fost întocmită documentaţia, a fost găsită firma prestatoare şi acum câteva zile muncitorii au început să monteze noile instalaţii. Mâine, la ora începerii Galei, sala va avea parte de lumina de care e nevoie într-o astfel de arenă sportivă.
Programul lui Bölöni va începe cu o întâlnire la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian", în cadrul căreia antrenorul lui Rennes le va spune câteva lucuri elevilor de acolo. În 1972, el a absolvit liceul la Papiu.
La ora 11,30 Ladislau Bölöni va ajunge la Redacţia Zi de Zi, unde va participa la o dezbatere despre echipa de fotbal ASA, alături de oficialităţi locale şi judeţene şi de membri din conducerea echipei de fotbal aflate pe primul loc în seria a 8-a a Diviziei C.
De la ora 17, el va urmări din tribună partida dintre ASA şi CF Predeal, meci din etapa de vineri a Diviziei C8, mutat cu o zi mai devreme, pentru ca la joc să poată fi prezent şi Bölöni.
Vineri, de la ora 12, mureşeanul şi ceilalţi fotbalişti invitaţi la Gală vor fi primiţi de oficialităţi în Sala de Oglinzi a Palatului Culturii. Acolo îi va fi prezentată antrenorului lui Rennes cartea "Gala Bölöni", scrisă cu ocazia acestui eveniment. Lucrarea în 150 de pagini surprinde cele mai importante momente din cariera fostului jucător, amănunte de culise din viaţa lui şi 70 de fotografii care îl au ca subiect pe renumitul fotbalist târgumureşean.
Cartea poate fi găsită de public la Sala Polivalentă, unde la ora 17 va începe gala.
Programul oficial al spectacolului din Polivalentă va fi prezentat în detaliu în ediţia specială a cotidianului Zi de Zi, care va fi înmânată la intrare, posesorilor de bilet.
În altă ordine de idei, toate biletele puse la vânzare de organizatorii Galei au fost vândute.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE