DNA, sabotată de frizerie Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

DNA, sabotată de frizerie

3262_BURTADNA.gifDintre cei trei senatori mureşeni aleşi pe listele partidelor din actuala coaliţie guvernamentală, nici unul nu a fost prezent la şedinţa de joi, când ordonanţa privind transformarea PNA în DNA a fost respinsă.
Dacă vicepremierul Marko Bela a avut obligaţii la Guvern, iar Frunda Gyorgy a absentat din motive personale, legate de funerariile mamei sale, fostul liberal Mihail Antonie (foto) a lipsit din motive medicale.
Senatorul Mihail Antonie susţine că s-a întors de la Bucureşti miercuri după-amiază, pentru că faţa i
s-a tumefiat după ce s-a tuns la frizeria situată în centrul oraşului, peste drum de Primăria Târgu Mureş, însă controalele medicale nu au arătat încă dacă este vorba despre o reacţie alergică la un produs cosmetic sau de o infecţie. Antonie a exclus posibilitatea unui sabotaj, însă a declarat că aşteaptă rezultatele examinărilor medicale. Andras Dezso, preşedintele Cooperativei Igiena, societatea comercială de care aparţine frizeria, nu a fost ieri de găsit, însă responsabilul unităţii, Iutka Hancsani, ne-a declarat că nu-l cunoaşte pe senator şi nu-şi explică incidentul, dacă acesta este real.
Totodată, Mihail Antonie susţine că miercuri, înainte de a pleca spre Mureş, nu a fost anunţat despre importanţa votului de joi vizând Ordonanţa 134/2005, deşi în asemenea cazuri se întreprind acţiuni de mobilizare la nivelul grupurilor parlamentare. Chiar dacă a părăsit PNL în decembrie, Antonie a declarat la momentul respectiv că îşi va păstra locul în cadrul grupului liberal din Senat. (R.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE