Bani pentru Gimnaziul “Victor Jinga” Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Bani pentru Gimnaziul “Victor Jinga”

6984_jinga.gifLa Gimnaziul de Stat Victor Jinga, 2007 vine cu bani pentru reabilitare şi reparaţii capitale demne de o euroşcoală!
Promisiunea a fost făcută chiar de ministrul Educaţiei, Mihail Hărdău, în timpul unei scurte vizite la Gimnaziul “Victor Jinga”, efectuată în după amiaza zilei de marţi, 2 ianuarie. Ministrul s-a întâlnit atunci cu o serie de cadre didactice ale şcolii şi membrii ai organizaţiei locale a Partidului Democrat, a vizitat sălile de clasă şi sala de sport, dar a fost interesat şi de rezultatele la învăţătură ale elevilor.
Se pare că i-a plăcut ce-a auzit pentru că a promis conducerii Gimnaziului Victor Jinga că va aloca anul acesta fonduri pentru reabilitarea şcolii şi pentru reparaţii la sala de sport, întrucât garanţia acesteia expiră în 2007.
Gimnaziului de Stat Victor Jinga i s-au mai alocat în decembrie 2006, printr-o rectificare de buget, suma de 80.000 de lei pentru reabilitarea sistemului de încălzire, respectiv introducerea unei centrale termice proprii în şcoală şi montarea de geamuri tip termopan.
Alte şcoli sighişorene care au primit bani pentru reabilitări în urma rectificării de buget din decembrie 2006 au fost Gimnaziul "Octavian Goga" şi Gimnaziul "Radu Popa": câte 135.000 lei fiecare. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE