În UE, primarul Dorin Dăneşan crede că tinerii vor fi cei mai câştigaţi Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

În UE, primarul Dorin Dăneşan crede că tinerii vor fi cei mai câştigaţi

6985_tinerii.gif"Nimeni nu ar fi putut să aducă România în Uniunea Europeană dacă noi toţi nu am fi crezut în asta. Aderarea României la Uniunea Europeană a fost un obiectiv comun, care a unit în jurul său cetăţenii, partidele, instituţiile. Uniunea Europeană este meritul nostru, al tuturor". Aprecierile de mai înainte aparţin primarului muncipiului Sighişoara, Dorin Dăneşan, şi sunt cuprinse în mesajul transmis de acesta cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană.
Edilul şef al municipiului nostru subliniază, de asemenea, faptul că pentru Sighişoara, Europa nu a fost atât de departe cât a fost pentru alţii, întrucât Sighişoara a avut legături cu alte oraşe şi comunităţi europene nu numai în ultimii 15 ani ci şi mai înainte.
"Sighişoara a fost în Europa mai înainte de 2007 şi şi-a asumat, cu un moment mai devreme, valorile sale. Să nu uităm că pe aceste meleaguri au convieţuit de secole români, saşi, maghiari şi au reuşit să facă acest lucru foarte bine ".
Primarul Dorin Dăneşan accentuează faptul că "a fi în Uniunea Europeană nu va însemna numai beneficii, ci "va fi un exerciţiu pe care cu toţii va trebui să-l facem şi va trebui să ne străduim să iasă bine ".
"Adevărata beneficiară a aderării va fi tânăra generaţie a Sighişoarei. Avem tineri talentaţi care s-au format în spiritul valorilor adevăratei democraţii (…) îi îndemn să valorifice oportunităţile apartenenţei noastre la familia europeană şi sunt sigur că vor reuşi să ofere Sighişoarei valoarea de oraş european, pe care o merită". Aşa îşi încheie primarul Dorin Dăneşan mesajul către sighişoreni cu ocazia integrării. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE