Holt România Filiala Mureş la zi aniversară Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Holt România Filiala Mureş la zi aniversară

La fiecare început de an, pe 10 ianuarie, Holt România – Fundaţia de Consultanţă si Servicii Sociale pentru Copii şi Familii, trăieşte emoţia aniversării.
Anul acesta aniversarea fundaţiei va avea conotaţii speciale fiind pusă sub semnul celor 5 ani de activitate ca organizaţie românească şi
al unui nou început ca organizaţie neguvernamentală într-o Românie membră a Uniunii Europene.
10 ianuarie va fi un moment de sărbătoare pentru cei care au continuat munca de un deceniu a organizaţiei americane Holt International Children's Services – Filiala România.
"Fiecare copil are dreptul la o familie proprie", mai presus de un drept fundamental al copilului sau un motto bine cunoscut deja de toată lumea, este raţiunea noastră de a exista ca şi organizaţie neguvernamentală.
Cei 5 ani de activitate ca organizaţie românească au însemnat pentru Holt România – FCSSCF dezvoltarea şi implementarea de proiecte şi programe în peste 20 de judeţe ale ţării. Având sediul naţional în municipiul Constanţa, filiale în Iasi şi Târgu-Mureş, puncte de lucru în Medgidia şi Sighişoara, fundaţia noastră s-a impus în peisajul social românesc, ca o organizaţie responsabilă, profesionistă, cu servicii sociale acreditate şi apreciate de cei peste 12.000 de beneficiari.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE