Hamburger Cheese Eggs Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Hamburger Cheese Eggs

7096_soc_reteta.gifIngrediente:
8 1 kg carne tocată de vită cu 20% grăsime
8 1/2 ceapă roşie
8 1/4 ardei gras
8 se ia ca măsură o linguriţă de 5 ml
8 1/4 boia iute
8 1 sare cu aromă de ţelină
8 1 chimen
8 1 nucşoară
8 1 oregano
8 1/ 4 busuioc
8 1 căţel de usturoi
8 1 lingură rasă de zahăr maro
8 1 lingură rasă de sos de roşii
8 1 lingură rasă de ketchup
8 2 linguri de fasole fiartă
8 150 g varză
8 1 roşie mare
8 6 ouă
8 6 felii de caşcaval
8 2 cartofi prăjiţi
8 6 chifle
8 maioneză, ketchup, muştar
8 castraveţi muraţi – opţional

Mod de preparare
Hamburgerii
Aveţi grijă ca linguriţele să fie rase, nu cu vârf. Toate condimentele trebuie să fie praf. Se amestecă carnea cu toate condimentele, sosurile. Se dau prin maşina de tocat ardeiul, ceapa şi fasolea şi se amestecă cu carnea. Se dă totul la frigider 1 oră.

Se formează 6 hamburgeri cu mâinile ude. Se prăjesc pe grătar sau în tigaie câte 5-7 minute pe fiecare parte sau după preferinţă. Cu 2 minute înainte de a-l scoate se pune câte o felie de caşcaval pe fiecare burger ca să se topească. Se prăjesc ouăle ochiuri. Se taie chiflele în 2 şi capacul se scobeşte de miez. Varza se taie fideluţă şi se amestecă cu maioneză şi ketchup, roşiile se taie felii rotunde de 0,5 cm grosime. În scobitura formată se pune varza, cartofii prăjiţi şi felii de castravete murat. În chiflă se pune: hamburgerul, oul, felie de roşie şi deasupra se pune capacul umplut. Se servesc calzi, eventual alături de cartofi prăjiţi.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE