Protectoarea animalelor Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Protectoarea animalelor

7256_vip.gifCând am întâlnit-o pe Alexandra Câmpean, ea tocmai termina de desenat şi pictat o lalea, dovedind că are calităţi artistice deosebite, reuşind o îmbinare armonioasă a culorilor, pe un fundal luminos.
Am aflat că la Grădiniţa Nr. 16, la grupa mare pregătitoare pe care o frecventează, prietena bună a ei este Alisa cu care se înţelege bine, vizitându-se des.
Acasă, universul jucăriilor ei se compune din revistele şi jucările de pluş care îl reprezintă pe Scooby Doo, alături de un căluţ năzdrăvan. Cu mama merge la cumpărături, vizitând magazinele de haine, dezvoltându-şi încă de acum pasiunea pentru shopping.
În vacanţa de iarnă a făcut poze la brad, iar de Revelion a fost plecată singură la ţară.
Alexandra face ore de balet, merge la cursuri de dans sportive, reuşind să fie graţioasă şi frumoasă.
Când va fi mare, vrea să fie medic veterinar pentru că îi plac animalele: căţeii, caii de la ţară, pisicuţele. Paradoxal, ea spune: "mami şi tati nu suportă animalele, dar eu la ţară am călărit doi cai. Doina era un cal mare negru, mama lui Doru, un cal frumos, maroniu. Prima dată am călărit pe Doru, apoi pe Doina. Mama Doinei, Alba Stela a fost vândută de Moşu Petrică, buni al meu. Apoi, acolo avem căţei: Ursu, Doctoriţa care este mama lui Bobi, dar şi trei căţeluşi fără mamă: Gina, Geo, Negru.
Îi iubesc de parcă ar fi copiii mei", a încheiat gingaşa Alexandra

Elena Alexă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE