Social
- admin
- 0 comentarii
- 241 Vizualizări
Ciorbă de castraveţi muraţi cu cârnaţi
6 februarie 20071 kg cârnaţi, 500 g castraveţi muraţi, 2 cepe, 2 linguri untură, 2 linguri făină, 250 ml smântână, sare, piper.
Curăţăm ceapa, o tăiem mărunt şi o călim în untură, în oala în care vom pregăti ciorba. Tăiem cârnaţii bucăţele, castraveţii cubuleţe sau rondele subţiri. Adăugăm mai întâi cârnaţii peste ceapă, cât să se rumenească puţin, apoi şi castraveţii şi le înăbuşim 5 minute. Turnăm apoi 4 l de apă şi lăsăm să fiarbă 20 de minute la foc mic. În acest timp, amestecăm smântâna cu făina şi când toate au fiert, adăugăm compoziţia în ciorbă, punem sare şi piper după gust, mai dăm într-un clocot şi dăm oala deoparte.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
|
|
Lasă un comentariu