Ciorbă de castraveţi muraţi cu cârnaţi Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Ciorbă de castraveţi muraţi cu cârnaţi

1 kg cârnaţi, 500 g castraveţi muraţi, 2 cepe, 2 linguri untură, 2 linguri făină, 250 ml smântână, sare, piper.

Curăţăm ceapa, o tăiem mărunt şi o călim în untură, în oala în care vom pregăti ciorba. Tăiem cârnaţii bucăţele, castraveţii cubuleţe sau rondele subţiri. Adăugăm mai întâi cârnaţii peste ceapă, cât să se rumenească puţin, apoi şi castraveţii şi le înăbuşim 5 minute. Turnăm apoi 4 l de apă şi lăsăm să fiarbă 20 de minute la foc mic. În acest timp, amestecăm smântâna cu făina şi când toate au fiert, adăugăm compoziţia în ciorbă, punem sare şi piper după gust, mai dăm într-un clocot şi dăm oala deoparte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE