FDGR în conferinţe Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

FDGR în conferinţe

7407_FDGR.gifLei, girafe şi multe delicii – de asta au avut parte cele aproximativ 40 de persoane care au participat la Conferinţa susţinută la sediul Forumului German Sighişoara de către dr. Paul Jürgen Porr, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din Transilvania, prin care şi-a expus "Impresiile culese în timpul călătoriei prin Africa de Sud.
Cu diapozitive şi cu muzică african?, publicul a fost transpus în parcul naţional "Krüger" din Africa de Sud. Conferinţa a avut loc pe 7 februarie în sala de festivitaţi a internatului renovat aparţinând Şcolii din Deal. Seara s-a terminat în mod plăcut cu un bufet la care s-au servit bunătăţi regionale. Drept recunoştinţă pentru prezenţa sa aici, Paul Jürgen Porr a primit în dar cartea "Sighişoara-Schäßburg-Segesvar" scrisă de istoricul sighişorean George Baltag. Seria de conferinţe organizată de Forumul German Sighişoara în colaborare cu Institutul pentru Relaţii Externe va continua în prima miercuri a fiecărei luni.
În martie, publicul va putea asista la conferinţa susţinută de profesorul de teologie Paul Philippi, preşedinte de onoare a Forumului German din România, iar în aprilie ne va onora cu prezenţa Dr. Karl Singer, preşedintele Forumului din Banat. Nu în ultimul rând, conducerea Forumului German Sighişoara a anunţat că Zilele Culturii Germane, ediţia a 2-a, vor avea în acest an loc în perioada 28 mai-2 iunie. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE