Îmbunătăţiri la E.ON Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

Îmbunătăţiri la E.ON

Compania E.ON Gaz România va efectua în perioada imediat următoare o serie de operaţiuni tehnice care vor permite fluidizarea fluxului de facturare.
Din acest motiv, mai multe casierii din judeţele Cluj, Harghita şi Mureş între care şi cea de la Sighişoara vor fi închise în zilele de 15,16 şi 19 februarie. Biroul de relaţii cu presa al companiei a precizat însă că programul casieriilor va fi extins în compensaţie, la sfârşit de săptămână, mai exact sâmbătă, 24 februarie, după programul normal al casieriei din zilele lucrătoare şi duminică, 25 februarie, între orele 9.00-13.00.
În conformitate atât cu noul, cât şi cu vechiul regulament, perioada de graţie pentru plata facturii la consumatorii casnici rămâne de 30 de zile de la data scadenţei acesteia. Astfel, consumatorii beneficiază în total de 45 de zile pentru plata facturii, de la data emiterii, fără a se calcula penalităţi. Pentru a evita aglomeraţiile la casierii, consumatorii de gaze naturale sunt sfătuiţi să folosească întreaga perioadă de plată a facturilor. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE