Cerere de bani Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Cerere de bani

7459_cerere.gifPrimăria Sighişoara a depus o cerere de finanţare pentru fondul de mediu, pentru un proiect de reabilitare urbană. Fondul pentru Mediu finanţează proiecte care vizează reducerea şi controlul poluării aerului, solului, apei, protecţia resurselor naturale, gestionarea deşeurilor etc.
Scopul proiectului este acela de a reduce impactul negativ asupra solului provocat de canalizarea necorespunzătoare a apelor menajere şi pluviale pe mai multe străzi din municipiul Sighişoara, bugetul proiectului fiind de 5.464.172 RON.
Proiectul se referă la lucrări de reabilitare pentru reducerea impactului asupra solului, provocate de lipsa sistemului de canalizare pe anumite străzi din Sighişoara. În cazul în care proiectul va obţine finanţarea se va realiza reţeaua de canalizare a apei menajere pe străzile: N.D. Cocea, Vila Franka, Dealul Gării, Tudor Vladimirescu, Vasile Lucaciu, Mircea Vodă, Vasile Alecsandri, Făgăraşului, Ana Ipătescu, Sibiului, Română, Câmpului, S. Micu, iar pe străzile: Dealul Gării, Cloşca, Şt. O. Iosif se va realiza reţeaua de canalizare a apei pluviale. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE