Poliţia în alertă Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Poliţia în alertă

Poliţia Municipiului Sighişoara a organizat şi executat săptămâna trecută două acţiuni cu efective mărite, 59 controale şi verificări poliţieneşti, fiind legitimate 127 persoane, s-au efectuat pânde în locurile pretabile comiterii de infracţiuni, au fost verificaţi 62 paznici, precum şi alte activităţi specifice menite să descurajeze elementele infractoare predispuse la comiterea de fapte antisociale.
Cu ocazia desfăşurării acestor activităţi au fost identificate 16 persoane care au comis 24 de infracţiuni, din care nouă de natură judiciară, una de natură economico-financiară şi 14 de altă natură.
Agenţii de siguranţă publică au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale aplicând în acest sens 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.100 lei noi, toate conform Legii 61/1991 care reglementează normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică.
În aceeaşi perioadă agenţii de poliţie rutieră au acţionat cu preponderenţă pentru disciplinarea participanţilor la traficul rutier pe principalele artere de circulaţie din municipiul Sighişoara, constatând şi aplicând un număr de 87 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.873 lei noi, dintre care opt pentru depăşirea limitei legale de viteză în localitate 14 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 18 au fost aplicate pietonilor pentru traversarea prin locuri nepermise, patru au fost aplicate căruţaşilor, 9 au fost aplicate bicicliştilor, 1 pentru neacordarea de prioritate, una pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto şi 32 alte abateri.A fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere pentru neacordare de prioritate şi un certificat de înmatriculare pentru lipsa asigurării de răspundere civilă auto.
În aceeaşi perioadă au avut loc pe raza municipiului Sighişoara şapte accidente uşoare soldate cu pagube materiale. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE