CUIB DE VIESPI Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

CUIB DE VIESPI

Ingrediente:
575 g făină, 30g drojdie, 30 g zahăr, 50 ml ulei, esenţă rom, 5 gălbenuşuri, 200 ml lapte, 100 ml apă, ½ linguriţă sare, coajă de lămâie
Crema:
200 g unt, 100 g zahăr (nuci, mac, cacao după gust)
Sirop:
125 ml lapte, 150 g zahăr vanilie
Preparare:
Se frământă un aluat din ingredientele de mai sus, şi se lasă la dospit. După ce a crescut se împarte aluatul în 4 părţi, se întind foi subţiri de câţiva milimetri care se ung cu cremă, se rulează şi se taie bucăţi de 3-4 cm care se pun una lângă alta în tava tapetată, se mai lasă la dospit apoi se pun la cuptor, la 180 de grade. După 20 de minute se însiropează şi se mai lasă la cuptor până se rumenesc.
Poftă bună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE