Coadă la radieri Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

Coadă la radieri

Începând cu data de 6 martie, mii de autovehicule, înmatriculate încă cu numere vechi, riscă să fie radiate, automat, din circulaţie. Proprietarii de autovehicule care au certificate de înmatriculare eliberate până în anul 1997 riscă să rămână cu maşinile radiate dacă până în data de 6 martie nu-şi vor procura taloanele de tip nou.
Şoferii care după această dată nu au noile certificate de înmatriculare vor fi nevoiţi să-şi înmatriculeze din nou maşinile. În judeţul Mureş sunt câteva mii de maşini în această situaţie. Şoferii mureşeni care sunt proprietarii autovehiculelor care riscă să fie radiate consideră că aceasta este o măsură excesivă. Preschimbarea certificatului de înmatriculare necesită, pe lângă multă rabdare pentru a înfrunta calvarul timpului pierdut la cozi interminabile, şi plata a două taxe, una de eliberare a noului talon, în valoare de 30 de lei, şi o alta pentru numere, de 24 de lei. Proprietarii acestor autovehicule mai au la dispoziţie o săptămână să ceară preschimbarea certificatelor de înmatriculare şi, implicit, noi numere care conţin prescurtarea judeţului de reşedinţă urmată de două cifre şi trei litere. În caz contrar, vehiculele vor fi radiate din circulatie.
Posesorii de autovehicule care nu-si vor schimba talonul până săptămâna viitoare vor fi nevoiţi să-şi înmatriculeze din nou maşinile. Pentru preschimbarea certificatului de înmatriculare trebuie achitată o taxă de 30 de lei, la care se adaugă o altă taxă de 24 de lei, aferentă noilor numere de înmatriculare. (S.S.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE