12 ani cu Salubriserv Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

12 ani cu Salubriserv

11061_tractor.gifOmul de afaceri targumuresean Sorin Terbea a obtinut contractul pentru asigurarea serviciilor de salubrizare si de deszapezire a orasului Targu Mures pentru urmatorii 8 ani cu drept de prelungire inca 4 ani. Salubriserv, firma condusa de Terbea va investi in utilaje in urmatoarea perioada nu mai putin de 4 milioane de euro. "Vreau sa fac din Targu Mures cel mai curat oras din Romania si nu numai", a declarat Sorin Terbea. In plus omul de afaceri a declarat ca va candida cu siguranta pentru Primaria Targu Mures daca vor fi mai multi candidati romani. "Daca vor fi candidati romani in afara lui Florea voi candida cu siguranta la Primaria Targu Mures", a spus Terbea.
Targumuresenii vor beneficia de serviciile Salubriserv SA inca 12 ani. Contractul stabilit intre Primaria Targu Mures si Sorin Terbea, administratorul Salubriserv, a fost incheiat pe o perioada de 8 ani cu drept de prelungire inca 4 ani. "Castigarea acestui contract arata ca firma pe care o conduc este lidera pe piata in domeniu. Chiar daca au cumparat caietul de sarcini alte 16 firme tari, la licitatie singura prezenta a fost Salubriserv. Acest lucru arata ca nimeni nu vrea sa se puna cu noi", a declarat Terbea. Pentru a putea obtine acest contract, Sorin Terbea a scazut din pretul initial nu mai putin de 40 de miliarde de lei pe an. "Mi se pare normal sa existe negocieri intre doua parti implicate intr-o tranzactie. Cred ca pretul acceptat este benefic atat pentru Salubriserv cat mai ales pentru bugetul orasului si targumureseni", a aratat Terbea. Suma pe care Primaria Targu Mures o va plati anual catre Salubriserv este de 110 miliarde de lei vechi pentru serviciile de salubrizare si deszapezire. "Pe langa cele 4 milioane de euro pe care-i investesc in utilaje voi investi si in oameni. Tocmai am anuntat personalul de la Salubriserv ca le-am marit salariile cu 36 la suta. Totusi pentru ca am facut acest gest sper ca angajatii mei sa faca o treaba mai mult decat buna. Targu-Muresul trebuie sa fie cel mai curat oras din Romania", a declarat Terbea.
Tinta: fotoliul de primar
Sorin Terbea nu a renuntat la intentia lui de a candida pentru functia de primar al municipiului Targu Mures. "Cu siguranta ca voi candida pentru Primarie. Targu Muresul are nevoie de un primar gospodar si nu de un politician care numai stie sa vorbeasca. Avand in vedere realizarile mele din punct de vedere profesional si de afaceri cred ca voi sti cel mai bine sa administrez treburile orasului. Altfel nu castigam lucrarile de salubrizare ale Targu Muresului si nici nu transformam Manpel in cel mai modern si mai frumos complex hotelier al orasului", a declarat Terbea. Patronul Salubriserv promite targumuresenilor un oras luna pana la incheierea contractului. "Targumuresenii vor putea sa vada ce insemna un oras curat si bine intretinut. Atunci cand le voi cere votul voi veni cu relizari si nu numai cu promisiuni cum fac altii", a mai spus omul de afaceri.

Licitatia pentru obtinerea contractului pentru asigurarea serviciilor de salubritate si deszapezire a fost blocata anul trecut in mod repetat in urma unor contestatii depuse de firmele participante. Dupa clarificarea lor la licitatie a fost prezenta, din 16 firme care au cumparat caietul de sarcini, doar firma targumureseana SC Salubriserv SA. Pentru a se obtine un pret cat mai bun pentru oras, consilierii locali au format o comisie de negociere care a stabilit in cele din urma un pret cu 40 de miliarde de lei mai mic. In total se va plati anual circa 110 miliarde de lei catre firma patronata de Sorin Terbea.

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE