Noi produse Olympus pe piata din Romania Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 79 Vizualizări

Noi produse Olympus pe piata din Romania

11064_aprata.gifOlympus anunta lansarea mai multor produse, printre care un card ultra rapid, noi modele de camere si un reportofon. Olympus SP-570 UZ- zoom superangular 20x
Olympus a anuntat lansarea modelului SP-570 UZ, cu primul obiectiv din lume cu zoom optic 20x superangular. Stabilizatorul Dual de Imagine elimina neclaritatile aparute din cauza miscarii nedorite a camerei. Aparatul, de 10 megapixeli, permite fotografierea secventiala, de pana la 13,5 cadre pe secunda si dispune de functia de detectie a fetei. SP-570 UZ este echipat cu un procesor de imagine TruePic III. Modelul va ajunge în magazine în luna martie. Olympus µ 1030 SW si µ 850 SW – pentru fotografii subacvatice. Olympus µ 1030 SW si µ 850 SW sunt protejate în cazul lovirilor, contactului cu apa si temperaturilor foarte scazute. Modelele sunt disponibile începand din februarie. µ 1030 SW permite capturarea de imagini subacvatice si în medii umede, datorita rezistentei pana la adancimi de 10 m sub apa. Fotografierea subacvatica poate fi facuta la o la o presiune a apei echivalenta unei adancimi de pana la 40 m, prin utilizarea carcasei speciale optionale PT-043. În plus, este protejat împotriva caderii de la înaltimi de pana la 2,0 m. Aparatul ofera 10.1 megapixeli si un zoom optic superangular 3.6x. µ 850 SW permite realizarea de fotografii sub apa si în medii umede, rezistand la adancimi de pana la 3m si este rezistent la caderi de la înaltimi de pana la 1,5 m. În cazul utilizarii carcasei subacvatice optionale PT-041, µ 850 SW permite efectuarea de fotografii la o presiune a apei echivalenta celei de la adancimi de pana la 40 de metri.
Trei noi modele din seria µ
Olympus lanseaza trei noi modele din seria µ. 840, µ 1010 si µ 1020 ofera zoom optic între 5x si 7x. Stabilizatorul Dual de Imagine previne aparitia neclaritatilor cauzate de lipsa de stabilitate a camerei. Aparatele de 8.0 si 10.1 megapixeli, care integreaza Tehnologia de Detectie a Fetei, vor fi disponibile începand de luna viitoare.
Noi modele din seria FE de la Olympus
Cea mai recenta gama din seria FE ofera mai multe modele cu performante superangulare cu zoom de pana la 5x: FE-310, FE-340, FE-350. Aparatele ofera 8.0 megapixeli si dispun de LCD-uri de mari dimensiuni. Noile modele vor ajunge în magazine luna viitoare. Reportofonul Olympus LS-10
Recorder-ul PCM Liniar Olympus LS-10 ofera posibilitatea de a realiza înregistrari de 24bit/96kHz. Aparatul dispune de o memorie interna de 2GB si de un slot de card SD. Aparatul are preinstalat soft-ul de prelucrare Cubase 4 LE, de la Steinberg. Produsul va fi disponibil la sfarsitul acestei luni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE