Doru Pop, nota 10 fara prompter Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Doru Pop, nota 10 fara prompter

11118_dorupoop.gifCelebrul interpret de muzica populara, reghineanul Doru Pop, a devenit unul dintre cei mai îndragiti prezentatori mureseni de televiziune. Telegenic, carismatic, spontan, cu un simt al umorului foarte dezvoltat, fara prejudecati si cu o voce inconfundabila, Doru Pop ne încânta cu emisiunea "La izvor de cânt si joc", difuzata în fiecare sâmbata de la ora 11, pe postul de televiziune Antena 1 Târgu-Mures.
Reporter: Ce înseamna experienta din domeniul televiziunii pentru dumneavoastra?
Doru Pop: Am simtit de la bun început ca e o noua provocare pentru mine, care m-a schimbat mult. A fost o revelatie pentru mine ca om, dar nu pot sa omit faptul ca a fost si cea mai importanta experienta pe care am avut-o vreodata în domeniul muzical. Am învatat foarte multe lucruri si daca în urma cu ceva timp aveam impresia ca ma cunosc destul de bine, acum realizez ca nu a fost asa. Sunt multumit ca am facut acest pas si chiar îi multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. De asemenea, le multumesc celor care au crezut în mine si mi-au dat sansa sa realizez aceasta emisiune.
Reporter: Ce regrete aveti?
Doru Pop: Din moment ce i-am multumit lui Dumnezeu pentru tot ce am, nu pot sa am mari regrete, poate doar faptul ca în tot acesti ani nu am putut sa acord destul timp copiilor mei si sotiei mele. Tocmai de aceea tin sa le multumesc ca m-au înteles întotdeauna.
Reporter: Copiii va mostenesc talentul?
Doru Pop: Copiii mei nu sunt afoni din punct de vedere muzical, doar ca le lipseste deocamdata pasiunea adevarata. Sper ca într-o buna zi cel putin unul dintre ei sa îsi de-a seama ca muzica e unul dintre cele mai frumoase lucruri pamântesti, prin muzica deschizi inimi si vindeci ranile sufletului, care la un moment dat par irecuperabile.
Reporter: Care sunt cele mai importante proiecte a lui Doru Pop pentru 2008?
Doru Pop: Nu sunt neaparat proiecte, dar mi-am propus niste obiective, unul dintre ele fiind licenta pe care vreau sa mi-o iau în stiinte Economice, specializarea management. Un alt lucru important pentru cariera mea este ca vreau sa îmi lansez albumul cu numarul cinci de muzica populara.
Reporter: Ati fost un cuceritor în tinerete?
Doru Pop: Niciodata nu m-am simtit un mare cuceritor, însa trebuie sa recunosc ca în momentul în care mi-a placut foarte mult o femeie, m-am lasat cucerit.
Reporter: Sunteti o persoana dificila?
Doru Pop: Da, sunt o persoana dificila din punct de vedere al celor care nu iubesc "curatul", adevarul, respectul de sine si vor sa para altfel decât sunt în realitate. Am învatat ca puterea este cel mai tare test de caracter si ca fara onoare nu poti trai nicaieri. Nu vreau sa ma murdaresc si poate de aceea multi ma considera dificil dupa "principiile" lor.
Reporter: Care a fost cea mai haioasa întâmplare legata de o admiratoare?
Doru Pop: (râde) O admiratoare de-a mea din Australia, dupa o ora si jumatate de convorbire telefonica, m-a întrebat în sfârsit: "Dar sotia ta nu e geloasa?", iar eu i-am raspuns, "E chiar lânga mine si i-ai putea multumi pentru ca tocmai mi-a adus încarcatorul, fiindca mi s-a descarcarcat bateria".
Reporter: Unde va aflati în 1989 când a izbucnit revolutia?
Doru Pop: Cântam la un restaurant de renume din Sovata si sincer sa fiu, cu un ochi am plâns si cu altul am râs. Bineinteles, la cum gândeam eu atunci, dar datorita faptului ca întrebarea mi s-a adresat acum, tare as vrea sa cred ca ar fi fost frumos sa râd cu amândoi ochi.
Reporter: Ce nu poate ierta Doru Pop niciodata?
Doru Pop: La mine nu exista niciodata nu pot sa iert, în "cei 7 ani de acasa" am învatat ca a gresi este omeneste si pentru ca cel de sus sa ne ierte trebuie sa iertam si noi, dar recunosc ca uneori exista lucuri mai greu de uitat.
Reporter: Cum veti sarbatori de "Valentine's Day"?
Doru Pop: Daca vrei sa afli de la mine daca sunt îndragostit sau nu, ei bine, sunt îndragostit. Sper ca si la interviul de peste 50 de ani sa îti raspund la fel: voi cânta pentru sotia mea si pentru toti îndragostitii, îi voi face o surpriza femeii cu care sunt împreuna de 22 de ani si de care m-am îndragostit la prima vedere. Sunt lucruri în viata pentru care merita sa mergi pâna în pânzele albe.

A consemnat
Robert MATEI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE